Uitvaartverzorging Kirsten Boerema: 24/7 voor u bereikbaar

Wanneer u een dierbare verliest of wanneer u graag uw eigen uitvaart van tevoren wilt regelen, is het wel zo prettig om de uitvaartverzorging te laten verzorgen door een goede uitvaartbegeleider. Mijn naam is Kirsten Boerema en met Kirsten Boerema uitvaartverzorging begeleid ik mensen bij het regelen van een persoonlijk, herkenbaar en waardig afscheid. Dit doe ik voor mensen in geheel Noord-Nederland.

Uitvaartverzorging

Uw eigen uitvaart van tevoren regelen

De dood: het is een onderwerp waar veel mensen liever niet over praten en wat erg confronterend kan zijn om over na te denken. Toch is de dood iets wat uiteindelijk iedereen zal gaan meemaken. Het nadenken over uw eigen uitvaart kan u en uw dierbaren veel rust geven. Want wanneer u uw uitvaartwensen kenbaar maakt aan uw dierbaren, komen zij niet voor verassingen te staan.

Omdat ik begrijp dat het erg lastig kan zijn om te overzien wat alle mogelijkheden zijn en omdat u waarschijnlijk nog niet eerder heeft nagedacht over uw eigen uitvaart, heb ik een wensenboekje ontwikkeld. Dit wensenboekje helpt u bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Wilt u bijvoorbeeld gecremeerd worden? Of toch liever begraven? Heeft u speciale wensen voor de rouwauto? En door wie wilt u de laatste verzorging laten doen? Door hier van tevoren over na te denken maakt u uw uitvaart persoonlijk en herkenbaar voor de nabestaanden. Maar omdat ik mij voor kan stellen dat het lastig is om hierover na te denken, ondersteun ik u hier graag bij. Natuurlijk mag u contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis.

Uitvaartverzorging na overlijden van een dierbare

Bent u net iemand uit uw omgeving verloren? Dan bent u waarschijnlijk opzoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het regelen van de uitvaart. Kirsten Boerema uitvaartverzorging staat hiervoor 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk het overlijden bij mij meldt. U kunt mij hiervoor bereiken op 06 215 176 60. 

Wanneer u het overlijden bij mij hebt gemeld, kom ik zo snel mogelijk bij u langs. Samen nemen we vervolgens de tijd om de uitvaart te regelen. In alle rust zullen we samen toewerken naar een mooie en herkenbare uitvaart voor uw dierbare. Een uitvaart waar u later met een prettig gevoel op terug kunt kijken. Hierbij staan de wensen van de overledene en ook uw eigen wensen altijd centraal. Ook de financiële mogelijkheden bespreken we samen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Stap voor stap werken we naar een waardig afscheid voor uw dierbare toe.

Op mijn website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig? Dan mag u altijd contact met mij opnemen.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60

  • Persoonlijke begeleiding richting een uitvaart

  • Ongeacht waar u verzekerd bent

  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht

  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid

  • Ik verzorg uitvaarten in geheel Noord-Nederland