Uitvaart Emmen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Emmen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Een mooi afscheid, betekent een mooie laatste herinnering. Een uitvaart is iets bijzonders. De mensen die u lief had en geliefd hebben, schrijven samen het laatste hoofdstuk van uw levensverhaal. Het boek gaat dicht, maar de herinnering blijft voortleven. Het overlijden van een dierbare is niets anders, dan het verhuizen van de buitenwereld naar de harten van geliefden. Ik ben Kirsten Boerema en ik begeleid u graag bij het schrijven van dat laatste hoofdstuk: de uitvaart. Uitvaart Emmen regelen? Neemt u dan contact met mij op.

Contact opnemen

Tijdens de moeilijke dagen

kunt u altijd op mij terugvallen

U kunt mij 24 uur per dag bereiken om het overlijden telefonisch te melden. Dit kunt u doen door te bellen op 0621517660. Hierna kunnen wij samen in alle rust de uitvaart van uw dierbare regelen. Hiervoor maken we een afspraak. Tijdens deze moeilijke dagen kunt u altijd op mij terugvallen. Ik help u en de familie bij alles wat nodig is om een mooi en waardig afscheid te creëren. Samen zoeken we een mooie kist uit, samen kiezen we een tekst voor de rouwkaart en samen halen we herinneringen op.

Ik wil mijn eigen uitvaart bespreken

Een gegeven van het leven is dat we nooit precies kunnen voorspellen wanneer het voor ons ophoudt. Een uitvaart is niet alleen een laatste eerbetoon aan u zelf, het is ook een manier voor uw dierbaren om voor de laatste keer gedag te zeggen. Met een persoonlijk afscheid kunt u uw laatste boodschap aan uw geliefden overdragen. Dit kunt u doen door vooraf uw wensen vast te leggen in een wensenboekje. Zo weten uw nabestaanden precies hoe u uw laatste afscheid graag gewenst had. Dat geeft rust.

Download het wensenboekje
Uitvaart Emmen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Contact opnemen met Kirsten Boerema?

Vul dan onderstaande contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact met mij opnemen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299