Uitvaart Tynaarlo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Tynaarlo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, gaat u een lastige tijd tegemoet waarin emoties een grote rol spelen. Begeleiding van een goede uitvaartondernemer kan daarom heel fijn zijn. Mijn naam is Kirsten Boerema en met mijn uitvaartonderneming help ik u graag bij het realiseren van een mooi, waardig en persoonlijk laatste afscheid. Ik doe mijn best om rust te creëren bij uzelf en de andere nabestaanden door u te ondersteunen waar en wanneer u dat fijn vindt. Dit doe ik voornamelijk in het Noorden van Nederland, dus ook in Tynaarlo. Uitvaart Tynaarlo regelen? Ik ben u graag van dienst.

Contact opnemen

Een lastig gespreksonderwerp

Ik ondersteun u graag

Hoewel voor de meeste mensen de dood een lastig gespreksonderwerp is, kan het wel heel fijn zijn om dit toch te doen. Want hoe vervelend het ook is, uiteindelijk krijgt iedereen te maken met de dood. En als het zover is, kan het voor uzelf een fijn idee zijn dat u uw nabestaanden niet achterlaat met lastige beslissingen en ook voor uw nabestaanden kan het erg prettig zijn dat ze weten wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld begraven worden? Of liever gecremeerd? Het vastleggen van uw nabestaanden kan u veel rust geven. Wij ondersteunen u hier graag bij wanneer u dat prettig vindt.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Als uitvaartbegeleidster denk ik graag met u mee. Ik help u bij het maken van lastige keuzes en laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor uw eigen uitvaart. Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen, kunt u gebruik maken van mijn wensenboekje. Met dit wensenboekje loopt u stap voor stap door alle mogelijkheden voor uw uitvaart heen. Het fijne hiervan is dat u uw gedachten over uw eigen uitvaart zo kunt ordenen en ook voor uw nabestaanden is het fijn om iets tastbaars te hebben waarin staat wat uw wensen zijn, mocht het zover zijn. Het wensenboekje kunt u zelf invullen, maar mocht u hier graag wat hulp bij hebben of mocht u graag eens vrijblijvend kennis met mij maken, dan mag u gerust contact met mij opnemen.

Download het wensenboekje
Uitvaart Tynaarlo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wilt u contact met mij opnemen?

Vul dan onderstaande contactformulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299