Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Uitvaart Tynaarlo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, gaat u een lastige tijd tegemoet waarin emoties een grote rol spelen. Begeleiding van een goede uitvaartondernemer kan daarom heel fijn zijn. Mijn naam is Kirsten Boerema en met mijn uitvaartonderneming help ik u graag bij het realiseren van een mooi, waardig en persoonlijk laatste afscheid. Ik doe mijn best om rust te creëren bij uzelf en de andere nabestaanden door u te ondersteunen waar en wanneer u dat fijn vindt. Dit doe ik voornamelijk in het Noorden van Nederland, dus ook in Tynaarlo. Uitvaart Tynaarlo regelen? Ik ben u graag van dienst.

uitvaart Tynaarlo

Is uw uitvaart een gespreksonderwerp?

Hoewel voor de meeste mensen de dood een lastig gespreksonderwerp is, kan het wel heel fijn zijn om dit toch te doen. Want hoe vervelend het ook is, uiteindelijk krijgt iedereen te maken met de dood. En als het zover is, kan het voor uzelf een fijn idee zijn dat u uw nabestaanden niet achterlaat met lastige beslissingen en ook voor uw nabestaanden kan het erg prettig zijn dat ze weten wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld begraven worden? Of liever gecremeerd? Het vastleggen van uw nabestaanden kan u veel rust geven. Wij ondersteunen u hier graag bij wanneer u dat prettig vindt.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Als uitvaartbegeleidster denk ik graag met u mee. Ik help u bij het maken van lastige keuzes en laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor uw eigen uitvaart. Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen, kunt u gebruik maken van mijn wensenboekje. Met dit wensenboekje loopt u stap voor stap door alle mogelijkheden voor uw uitvaart heen. Het fijne hiervan is dat u uw gedachten over uw eigen uitvaart zo kunt ordenen en ook voor uw nabestaanden is het fijn om iets tastbaars te hebben waarin staat wat uw wensen zijn, mocht het zover zijn. Het wensenboekje kunt u zelf invullen, maar mocht u hier graag wat hulp bij hebben of mocht u graag eens vrijblijvend kennis met mij maken, dan mag u gerust contact met mij opnemen.

De uitvaart van een dierbare regelen na een overlijden

Is een dierbare in uw omgeving zojuist overleden? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan steun en professionele begeleiding bij het regelen van een persoonlijk en waardig laatste afscheid. Hiervoor kunt u mij 24/7 telefonisch bereiken op 06 215 176 60. Dat is wel zo prettig, want zo krijgt u altijd iemand aan de telefoon wanneer het nodig is.

Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, zal ik bij u langskomen om de eerste belangrijke dingen met u te regelen. Maar we regelen niet alles direct in het eerste gesprek. We nemen rustig de tijd om alles door te spreken en ik geef u de tijd om alles rustig te laten bezinken. Stap voor stap werken we toe naar een persoonlijk afscheid voor uw dierbare. Daarnaast bespreken we in het eerste gesprek de financiële mogelijkheden met u door. Zo komt u later niet voor verassingen te staan.

Op deze website vindt u meer informatie over mij en hoe ik u kan ondersteunen. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking bij u thuis in Tynaarlo.

Dit kunt u van mij verwachten

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60
  • Persoonlijke begeleiding richting een uitvaart
  • Ongeacht waar u verzekerd bent
  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht
  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid
  • Actief in het verzorgen uitvaart Tynaarlo en omgeving