Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Ervaringen en referenties

Uitvaartverzorging

27 februari 2019
5,0

Al voor mijn lieve vrouw kwam te overlijden hebben wij al een gesprek met Kirsten gehad over de uitvaart en dat voelde al meteen goed. Kirsten komt niet in een driedelig pak en zegt gewoon je of jij, geen afstand, maar vertrouwen. Als je haar belt en zij kan niet opnemen krijg je direct een app-je dat zij z.s.m. terugbelt, wat zij dan ook doet. Bij alles wat zij doet voel je de betrokkenheid en de wil om de uitvaart en begeleiding zo mooi en gladjes mogelijk te doen verlopen. Ik had het mij niet beter kunnen voorstellen. Kirsten enorm bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan in deze voor ons zo moeilijke tijd.

John van der Weiden

Uitvaart

18 januari 2019
5,0

In augustus is mijn zus, die ruim 55 jaar in Van Boeijen woonde overleden. Kirsten werd gevraagd om de uitvaart te begeleiden. Bijzonder was dat Kirsten ook als begeleider van mijn zus heeft gewerkt. Wij, de begeleiders van mijn zus en ik, hebben de begeleiding rond de uitvaart van Kirsten ervaren als buitengewoon liefdevol en respectvol. Kortom, wilt u een luisterend oor, een liefdevolle, tot in detail perfect geregelde uitvaart én nazorg? Kies Kirsten!!

Ina Dekker

Onze ervaring

9 november 2018
5,0

Het afscheid zat eraan te komen van onze vader. Vooraf contact gezocht met Kirsten. Toen al het nodige besproken, zodat als het zover zou zijn dan niet alles nog geregeld moest worden. Alles verliep prettig, ontspannen en goed geregeld. We waren ontzorgd en de uitvaart verliep prima. Kirsten staat zeker open voor ideeen die je zelf hebt en denkt mee hoe het eventueel ook zou kunnen. Ook enkele weken na de uitvaart nog even een evaluatie gehad met wat tips wat er daarna nog op je af komt. Bedankt voor alle goede zorg.

R Brouwer

Een warm en persoonlijk afscheid

8 september 2018
5,0

Kirsten heeft ons fantastisch geholpen bij de uitvaart van onze lieve mama en vrouw. Al vanaf het eerste moment dat we Kirsten ontmoetten voelde het voor ons allemaal goed. Een warm, open en nuchter persoon die van aanpakken weet. Ze wist ons moeiteloos door die eerste hectische dagen te loodsen waarin zoveel moest gebeuren, terwijl we eigenlijk tijd nodig hadden voor ons verdriet. Door Kirstens hulp was die ruimte er. Ze nam ons heel veel werk uit handen zonder ons het gevoel te geven dat we niet meer de regie hadden. Altijd zijn onze wensen leidend geweest. Kirsten voelde ons als gezin perfect aan waardoor ze ons ook hele goede tips kon geven. Mede door Kirstens hulp is de uitvaart heel bijzonder, warm en persoonlijk geworden. Dit helpt ons nog steeds bij het verwerking van dit grote verlies. Ongelofelijk bedankt Kirsten!

Marjon

een bijzondere afscheid en begrafenis

4 september 2018
5,0

Ook al waren onze wensen toch heel apart, niets was Kirsten teveel ze zocht het uit, dacht mee, voor ons en overal kwam een oplossing voor. Geweldig. Wij kijken daar met een tevreden en warm gevoel op terug. Daarnaast was zij onze steun, toeverlaat en aanspreekpunt. Nogmaals dank Kirsten. Ria C.

ria c.

Uitvaart Annemiek

19 augustus 2017

Ontzettend bedankt voor de manier waarop je ons geholpen hebt. No-nonsens en zeer doortastend maar tegelijk met heel veel gevoel en passie voor je vak. We kijken terug op een uitvaart die niet beter had kunnen lopen dan deze met jouw hulp heeft gedaan. We hebben het erg fijn gevonden dat je ons veel uit handen hebt genomen.

Xander Sinnige

Bedankt!

11 juli 2017

In een moeilijke en drukke periode is het heel erg fijn om een rustpunt als Kirsten te hebben! Samen konden we alles regelen zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Bedankt voor alles!

Marja

Wat fijn dat wij Kirsten's naam doorgegeven kregen!

4 juli 2017
5,0

Bij het overlijden van mijn vader kregen wij de folder van Kirsten aangereikt. Wat zijn wij blij dat we Kirsten hebben gebeld (om 06.30 uur 's ochtends... sorry Kirsten)! Het voelde gelijk goed. Kirsten heeft alles perfect voor ons geregeld, precies zoals we wilden. Ze voelde ons heel goed aan, op de goede momenten een beetje humor (dat vonden wij heel fijn), perfecte en snelle communicatie en de uitvaart liep helemaal goed. Het helpt dat alles klopt in verdrietige omstandigheden.... Kortom, wij raden Kirsten van harte aan!

Ina Winter

Waardevol afscheid

6 april 2017

Het verliezen van een dierbare is voor iedereen een moeizaam proces, maar een waardig afscheid helpt om dit verlies beter te accepteren en te verwerken. Zo ook bij het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Bij dit afscheid heeft Kirsten een belangrijke rol gespeeld. Zij was betrokken bij de voorbereiding, de verzorging na het overlijden, de uitvaart en zeker ook de nazorg. Op persoonlijke wijze heeft zij invulling gegeven aan de wensen die wij als familie hadden, aangevuld met waardevolle tips. Ook een woord van dank aan Juliette, de spreekster tijdens de uitvaart. Samen hebben jullie het afscheid voor ons respectvol ingevuld. Hoe groot het verlies en het verdriet ook is, dit afscheid zal altijd een waardevolle herinnering zijn. Kirsten, heel erg bedankt voor jouw inzet en aandacht!

fam. Sikkenga

Bedankt!

27 juni 2016

Je nam plaats bij ons aan tafel alsof je bij ons hoorde. Wat fijn en vertrouwd en deskundig heb je ons bijgestaan in die verdrietige tijd na het overlijden van Alex. Wij blijven achter met een dierbare herinnering aan een "prachtig" afscheid. Bedankt!

familie van der Laan

Complimenten!

24 januari 2016
5,0

Vanaf het moment dat mijn vrouw wist dat ze zou komen te overlijden wilde ze dat ik Kirsten zou bellen. We hebben haar ontmoet in onze winkel en het contact was meteen goed. Warm. Betrokken.

In de periode voor de uitvaart heeft ze mij bijgestaan en geholpen op een manier dat ik mij gedragen voelde. Ik had de regie, maar Kirsten hielp me om de boel op de rails te houden. Dankzij Kirsten hebben we er een waardevol afscheid van kunnen maken. "Focus, Marko" was haar uitspraak als ik weer dreigde te verzanden in details. Je doet dit liever niet en denkt er liever niet over na. Maar als je het dan toch doet is Kirsten degene die er voor zorgt dat het goed gaat!

Marko Sturing

Dicky Wanders

12 augustus 2015

Het is nu ruim drie maanden geleden dat mijn partner Heinz is overleden.

Bij het eerste contact met Kirsten had ik al een goed gevoel.

Kirsten geeft je de ruimte om alles op eigen wijze te doen, maar als het nodig is is ze aanwezig om je te steunen en om advies te geven. Kirsten is in staat, ondanks het feit dat je in een paar dagen veel moet regelen, de rust te bewaren. Ik kan, mede dankzij de wijze waarop Kirsten de uitvaart van Heinz heeft begeleid, terugkijken op een goede periode wat zeker bijdraagt om het gemis een plaatsje te kunnen geven.

Dank je wel Kirsten

Dicky Wanders

Afscheid

19 juli 2015

Dank je wel Kirsten. Voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

De rust en de ruimte die je ons gaf hebben we als heel prettig ervaren.

En het lichtpuntje maakt heel persoonlijk ,wat goed dat je het zo afsluit.

Groetjes Tonny

Tonny Boerema-Hersevoort

Petra

11 februari 2015

Morgen is het 3 maanden geleden dat we afscheid namen van Dick. Het lijkt zo ver weg en toch te kort om overzicht te hebben in de pijn van verlies. Regelmatig het hebben van flasbacks, geur, kleur, gedachten. Ineens de woorden van jou weer horen Kirsten: Ik ben bij hem gebleven tot... Dank dank Kirsten. Je hebt ons in de dagen na het overlijden van Dick de ruimte gegeven waar we die nodig hadden en de ruimte genomen waar je merkte dat we het even niet meer wisten. Je achtergrond in de zorg en je kennis over verdriet die aanwezig is maakte dat je echt bij ons stond.

Je voegde in daar waar we je nodig waren en liet ons de keuzes nemen die wij als gezin belangrijk vonden in het afscheid nemen van Dick.

Dank Kirsten.

Petra

Dierbare herinnering

2 februari 2015

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Het was fijn om tijdens het intense en emotionele proces van afscheid nemen en de uitvaart regelen met Kirsten samen te werken. Met de juiste mix van persoonlijke betrokkenheid en professioneel goed regelen wat nodig is, heeft ze samen met ons voor een waardevol afscheid gezorgd. Ze voelde heel goed aan wat bij ons paste, sloot daar op aan en had een fijn oog voor details. Ze voelde als ‘een van ons’, omdat ze er was zonder opdringerig te zijn, omdat ze ruimte gaf om het op onze manier te doen, omdat formeel gedrag niet bij haar en bij ons past, omdat ze meelachte als wij lachten en stil was als wij huilden.

Kirsten maakt nu deel uit van een dierbare herinnering aan een prachtig afscheid. Dat gun ik anderen ook!

Hilde Bokkers

Fijn

20 december 2014

Kirsten heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn vader. Dit heeft ze op een erg prettige manier gedaan. Elke keer dat ze er was bleef de sfeer luchtig. Niet bedrukt. Mede dankzij haar konden we op een positieve manier aan het verdriet werken. De uitvaart was geheel naar wens. Een mooi en waardig afscheid waarbij alles naar tevredenheid verliep.

Bedankt Kirsten!

Stefan

Fam. Jong

12 december 2014

Kirsten Boerema hebben wij leren kennen na het overlijden van onze moeder.

Als uitvaartbegeleidster heeft zij alle zaken die zich bij zo’n gebeurtenis aandienen tot in de puntjes voor ons geregeld.

Buiten het efficiënt regelen van de zakelijke delen, waren wij vooral zeer content met Kirstens persoonlijke benadering.

Zij heeft het vermogen zich bijzonder goed in te leven en aan te passen in de gevoelswereld van de nabestaanden zonder je daarbij het gevoel te geven dat ze met haar werk bezig is. We voelden haar veel meer als iemand van de familie.

Daarnaast een onmisbare vraagbaak voor alle mogelijke problemen die in zo’n periode op je af komen.

Sterfgevallen van naasten zijn vroeg of laat voor bijna iedereen een onvermijdbare realiteit. Als het gebeurd dan mag je hopen dat je Kirsten in de buurt hebt!

Fam. Jong

R. Kolk

29 september 2014

Beste Kirsten, het was heel fijn hoe warm en persoonlijk je ons hebt begeleid rondom de uitvaart van mijn vader. Je nam alle tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en hielp ons onze ideeën te stroomlijnen. Ook het na-gesprek, een aantal weken na de uitvaart, was heel prettig. Kirsten, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

R. Kolk