Ervaringen en referenties

Ervaringen en referenties

afscheidsbijeenkomst van mijn vrouw januari 2022

6 februari 2022
5,0

Het loslaten van het leven bleek voor mijn vrouw uiteindelijk onvermijdelijk. Naast veel verdriet was er ook een kleine positieve keerzijde. In de periode naar het overlijden toe konden we alles wat we wilden zeggen ook daadwerkelijk zeggen tegen elkaar en daarnaast samen het afscheid voorbereiden. In dit opzicht vormden we een team. Via haar aansprekende site kwamen we in contact met Kirsten en zij maakte het team compleet. Kirsten bleek een echte ‘teamspeler’ ;ze luisterde, gaf ons de ruimte, stond open voor onze ideeën (en die waren nogal afwijkend van een doorsnee afscheid) en nam initiatief als dat nodig was. Samen met haar hebben we toegewerkt naar een waardige en onvergetelijke afscheidsbijeenkomst. Kirsten toonde zich betrokken, deskundig en punctueel (tot aan het meermalen controleren van punten en komma’s op de rouwkaart toe). Ook na het afscheid was ze er als dat nodig was en gaf bruikbare adviezen. Bij Kirsten liggen wie ze is en wat ze doet in elkaars verlengde.

gerard veltrop

Uitvaart Pa Fekkes

18 januari 2022
5,0

Ik schrijf dit berichtje namens mij zelf maar weet zeker dat mijn hele familie er zo over denkt. Mijn ervaring met Kirsten: Zorgzaam Luisterend oor Geweldige begeleiding En gezellig Het klinkt raar het laatste, gezellig, maar dit past bij ons gezin, het voelde zo goed een beter afscheid had ik mij niet kunnen bedenken. Nogmaals dank Kirsten.

Gerda

Uitvaart Joop van Bree, November 2020

13 december 2020
5,0

Met zoveel passie en kunde heeft Kirsten onze uitvaart begeleid. Vanaf het moment van overlijden van mijn vader tot aan de nazorg heeft Kirsten ons super gesteund en overal mee geholpen, geen vraag was te moeilijk of te veel. Onze zoon Noah van 5 heeft ze zo lief meegenomen in het complete proces waardoor de verwerking een mooi geheel is geworden. Wat was het afscheid toch mooi van Joop, beter kon niet. Kirsten, top geregeld!

Eric van Bree

Uitvaart Jan Vredeveld september 2020

27 oktober 2020

Kirsten heeft ons op een zeer prettige warme manier begeleid bij de uitvaart van mijn man, onze vader en opa. Zij stond op de voorgrond wanneer het moest en op de achtergrond wanneer het kon. Wij hebben mede daardoor een waardevol afscheid gehad. Dat heeft ondanks het verdriet een goed gevoel gegeven. Dankjewel Kirsten. Familie Vredeveld

Vredeveld

Uitvaart Joek Menkveld d.d. 08-09-2020

24 september 2020

Kirsten heeft ons heel fijn begeleid bij de uitvaart van mijn vrouw, onze (schoon)moeder en oma. Met humor, veel lachen en natuurlijk ook tranen hebben we alles goed kunnen regelen. Mijn moeder had haar uitvaartwensen op een heel klein papiertje geschreven, omdat zij er moeite mee had emotionele zaken als deze te bespreken. Opschrijven was voor haar de enig gebleken optie. A.d.h.v. dit papiertje hebben wij samen met Kirsten al haar laatste wensen kunnen uitvoeren. We houden hier heel warme herinneringen aan over. Dank je wel, Kirsten!

Familie Menkveld

Uitvaart juli 2020

2 augustus 2020
5,0

Toen eind juni onze moeder overleed in de Herbergier, werd Kirsten ons door dit fantastische huis voor dementerenden aangeraden. Dus gebeld en daar nooit een seconde spijt van gehad. De klik was er al telefonisch. We zijn open en kundig en met een warm hart begeleid. Er was niets te veel; zozeer zelfs dat Kirsten haar eerste vakantie-ochtend voor ons opofferde, omdat dat beter uitkwam voor 2 kleindochters; hulde daarvoor!

Familie Prins

Uitvaart mei

18 juni 2020
5,0

Vorige maand is plotseling mijn vrouw en onze moeder overleden. Kirsten midden in de nacht gebeld, het eerste contact voelde gelijk goed. ‘S morgens toen ze hier aankwam, had ze al het een en ander geregeld met het ziekenhuis. Thuis nam Kirsten alle tijd voor ons, luisterde naar ons verhaal en ondertussen hielp ze ons bij alle stappen in het afscheid. Voor ons kwam het overlijden erg onverwacht en erg overvallen door het verdriet. Kirsten weet wat er moet gebeuren, maar heeft oog voor haar klanten en gaf ons bijvoorbeeld ook het advies om rust in te plannen, wat wij achteraf erg prettig hebben gevonden, je wordt zo geleefd. Wij willen Kirsten heel erg bedanken, dat zij er voor ons was in deze moeilijke tijd en dat zij nadien ook nog langs is geweest voor een na gesprek. Ook in dit na gesprek nam zij alle tijd! Albert, Janneke, Jessica en Patricia Brinkman

Familie Brinkman

Uitvaart van mijn lief

17 juni 2020

In augustus 2018 overleed mijn zus en Kirsten begeleidde de uitvaart. In het evaluatiegesprek dat Kirsten nadien met mij hield heb ik tegen haar gezegd: te zijnertijd ga je ook de uitvaart van mij en mijn man doen. Bij te zijnertijd hadden we in gedachten dat dit pas over een jaar of 10 hopenlijk 15 het geval zou zijn. Helaas, het heeft niet zo mogen zijn. Freek, mijn man, werd ongeneeslijk ziek. We belden dus met Kirsten! We konden nog samen onze wensen bespreken. Kirsten dacht met ons mee, liefdevol, invoelend en professioneel, tot in de kleinste details. 3 weken later al overleed Freek. De periode tot aan de uitvaart kon ik in alle rust doormaken omdat alles goed was én werd geregeld. De uitvaart zelf, in Coranatijd, met livestream, was tot in de puntjes verzorgd, waardig zoals je dat voor je geliefde wilt. Het contact met Kirsten, persoonlijk, per telefoon, app en mail was altijd, snel, adequaat en vooral liefdevol. Ook mijn uitvaart gaat Kirsten te zijnertijd doen, dat weet ik zeker!!

Ina Dekker

90 jaar leven en besloten afscheid nemen

15 mei 2020
5,0

Roelof Barkhof, onze (schoon)vader, opa, opa Max is 23-4-2020 overleden in deze crisistijd aan een kortdurende ongeneeslijke ziekte. “Het leven is mooi geweest“ gaf hij aan en de kortdurende achteruitgang viel hem zwaar.Roelof had een grote witte herder Max en deze is na zijn overlijden natuurlijk bij ons gebleven en betrokken bij de verzorging en opbaring om goed afscheid te kunnen nemen.Kirsten heeft er, in alle beperkingen die er zijn in Coronatijd, voor gezorgd dat het een waardige en flexibele uitvaart werd. Alle restricties waren natuurlijk noodzakelijk, maar werden prachtig door haar beleid en vooral gedacht in mogelijkheden. Nogmaals dank voor de kalme en respectvolle organisatie.

Henk en José Barkhof

Overlijden vader

9 augustus 2019

Kirsten is echt heel goed in wat ze doet. Ze is accuraat, punctueel, doortastend en ook vriendelijk, open en warm. Ze komt niet afstandelijk over maar is persoonlijk en down to earth. Op een rustige manier mag alles er zijn, wordt alles besproken en begeleide ze ons hele gezin naar de uitvaart zoals wij die samen wilden. Als je iemand wilt die niet zweverig is, niet afstandelijk , die wel zakelijk kan zijn maar niet zakelijk aanvoelt , die zorgt dat er gebeurt wat gebeuren moet maar ondertussen je het gevoel geeft dat ze er puur tot steun van joú is, dan moet je Kirsten kiezen!

Sonja beetsma

Uitvaartverzorging

27 februari 2019
5,0

Al voor mijn lieve vrouw kwam te overlijden hebben wij al een gesprek met Kirsten gehad over de uitvaart en dat voelde al meteen goed. Kirsten komt niet in een driedelig pak en zegt gewoon je of jij, geen afstand, maar vertrouwen. Als je haar belt en zij kan niet opnemen krijg je direct een app-je dat zij z.s.m. terugbelt, wat zij dan ook doet. Bij alles wat zij doet voel je de betrokkenheid en de wil om de uitvaart en begeleiding zo mooi en gladjes mogelijk te doen verlopen. Ik had het mij niet beter kunnen voorstellen. Kirsten enorm bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan in deze voor ons zo moeilijke tijd.

John van der Weiden

Uitvaart

18 januari 2019
5,0

In augustus is mijn zus, die ruim 55 jaar in Van Boeijen woonde overleden. Kirsten werd gevraagd om de uitvaart te begeleiden. Bijzonder was dat Kirsten ook als begeleider van mijn zus heeft gewerkt. Wij, de begeleiders van mijn zus en ik, hebben de begeleiding rond de uitvaart van Kirsten ervaren als buitengewoon liefdevol en respectvol. Kortom, wilt u een luisterend oor, een liefdevolle, tot in detail perfect geregelde uitvaart én nazorg? Kies Kirsten!!

Ina Dekker

Onze ervaring

9 november 2018
5,0

Het afscheid zat eraan te komen van onze vader. Vooraf contact gezocht met Kirsten. Toen al het nodige besproken, zodat als het zover zou zijn dan niet alles nog geregeld moest worden. Alles verliep prettig, ontspannen en goed geregeld. We waren ontzorgd en de uitvaart verliep prima. Kirsten staat zeker open voor ideeen die je zelf hebt en denkt mee hoe het eventueel ook zou kunnen. Ook enkele weken na de uitvaart nog even een evaluatie gehad met wat tips wat er daarna nog op je af komt. Bedankt voor alle goede zorg.

R Brouwer

Een warm en persoonlijk afscheid

8 september 2018
5,0

Kirsten heeft ons fantastisch geholpen bij de uitvaart van onze lieve mama en vrouw. Al vanaf het eerste moment dat we Kirsten ontmoetten voelde het voor ons allemaal goed. Een warm, open en nuchter persoon die van aanpakken weet. Ze wist ons moeiteloos door die eerste hectische dagen te loodsen waarin zoveel moest gebeuren, terwijl we eigenlijk tijd nodig hadden voor ons verdriet. Door Kirstens hulp was die ruimte er. Ze nam ons heel veel werk uit handen zonder ons het gevoel te geven dat we niet meer de regie hadden. Altijd zijn onze wensen leidend geweest. Kirsten voelde ons als gezin perfect aan waardoor ze ons ook hele goede tips kon geven. Mede door Kirstens hulp is de uitvaart heel bijzonder, warm en persoonlijk geworden. Dit helpt ons nog steeds bij het verwerking van dit grote verlies. Ongelofelijk bedankt Kirsten!

Marjon

een bijzondere afscheid en begrafenis

4 september 2018
5,0

Ook al waren onze wensen toch heel apart, niets was Kirsten teveel ze zocht het uit, dacht mee, voor ons en overal kwam een oplossing voor. Geweldig. Wij kijken daar met een tevreden en warm gevoel op terug. Daarnaast was zij onze steun, toeverlaat en aanspreekpunt. Nogmaals dank Kirsten. Ria C.

ria c.

Uitvaart Annemiek

19 augustus 2017

Ontzettend bedankt voor de manier waarop je ons geholpen hebt. No-nonsens en zeer doortastend maar tegelijk met heel veel gevoel en passie voor je vak. We kijken terug op een uitvaart die niet beter had kunnen lopen dan deze met jouw hulp heeft gedaan. We hebben het erg fijn gevonden dat je ons veel uit handen hebt genomen.

Xander Sinnige

Bedankt!

11 juli 2017

In een moeilijke en drukke periode is het heel erg fijn om een rustpunt als Kirsten te hebben! Samen konden we alles regelen zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Bedankt voor alles!

Marja

Wat fijn dat wij Kirsten's naam doorgegeven kregen!

4 juli 2017
5,0

Bij het overlijden van mijn vader kregen wij de folder van Kirsten aangereikt. Wat zijn wij blij dat we Kirsten hebben gebeld (om 06.30 uur 's ochtends... sorry Kirsten)! Het voelde gelijk goed. Kirsten heeft alles perfect voor ons geregeld, precies zoals we wilden. Ze voelde ons heel goed aan, op de goede momenten een beetje humor (dat vonden wij heel fijn), perfecte en snelle communicatie en de uitvaart liep helemaal goed. Het helpt dat alles klopt in verdrietige omstandigheden.... Kortom, wij raden Kirsten van harte aan!

Ina Winter

Waardevol afscheid

6 april 2017

Het verliezen van een dierbare is voor iedereen een moeizaam proces, maar een waardig afscheid helpt om dit verlies beter te accepteren en te verwerken. Zo ook bij het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Bij dit afscheid heeft Kirsten een belangrijke rol gespeeld. Zij was betrokken bij de voorbereiding, de verzorging na het overlijden, de uitvaart en zeker ook de nazorg. Op persoonlijke wijze heeft zij invulling gegeven aan de wensen die wij als familie hadden, aangevuld met waardevolle tips. Ook een woord van dank aan Juliette, de spreekster tijdens de uitvaart. Samen hebben jullie het afscheid voor ons respectvol ingevuld. Hoe groot het verlies en het verdriet ook is, dit afscheid zal altijd een waardevolle herinnering zijn. Kirsten, heel erg bedankt voor jouw inzet en aandacht!

fam. Sikkenga

Bedankt!

27 juni 2016

Je nam plaats bij ons aan tafel alsof je bij ons hoorde. Wat fijn en vertrouwd en deskundig heb je ons bijgestaan in die verdrietige tijd na het overlijden van Alex. Wij blijven achter met een dierbare herinnering aan een "prachtig" afscheid. Bedankt!

familie van der Laan

Complimenten!

24 januari 2016
5,0

Vanaf het moment dat mijn vrouw wist dat ze zou komen te overlijden wilde ze dat ik Kirsten zou bellen. We hebben haar ontmoet in onze winkel en het contact was meteen goed. Warm. Betrokken.

In de periode voor de uitvaart heeft ze mij bijgestaan en geholpen op een manier dat ik mij gedragen voelde. Ik had de regie, maar Kirsten hielp me om de boel op de rails te houden. Dankzij Kirsten hebben we er een waardevol afscheid van kunnen maken. "Focus, Marko" was haar uitspraak als ik weer dreigde te verzanden in details. Je doet dit liever niet en denkt er liever niet over na. Maar als je het dan toch doet is Kirsten degene die er voor zorgt dat het goed gaat!

Marko Sturing

Dicky Wanders

12 augustus 2015

Het is nu ruim drie maanden geleden dat mijn partner Heinz is overleden.

Bij het eerste contact met Kirsten had ik al een goed gevoel.

Kirsten geeft je de ruimte om alles op eigen wijze te doen, maar als het nodig is is ze aanwezig om je te steunen en om advies te geven. Kirsten is in staat, ondanks het feit dat je in een paar dagen veel moet regelen, de rust te bewaren. Ik kan, mede dankzij de wijze waarop Kirsten de uitvaart van Heinz heeft begeleid, terugkijken op een goede periode wat zeker bijdraagt om het gemis een plaatsje te kunnen geven.

Dank je wel Kirsten

Dicky Wanders

Afscheid

19 juli 2015

Dank je wel Kirsten. Voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

De rust en de ruimte die je ons gaf hebben we als heel prettig ervaren.

En het lichtpuntje maakt heel persoonlijk ,wat goed dat je het zo afsluit.

Groetjes Tonny

Tonny Boerema-Hersevoort

Petra

11 februari 2015

Morgen is het 3 maanden geleden dat we afscheid namen van Dick. Het lijkt zo ver weg en toch te kort om overzicht te hebben in de pijn van verlies. Regelmatig het hebben van flasbacks, geur, kleur, gedachten. Ineens de woorden van jou weer horen Kirsten: Ik ben bij hem gebleven tot... Dank dank Kirsten. Je hebt ons in de dagen na het overlijden van Dick de ruimte gegeven waar we die nodig hadden en de ruimte genomen waar je merkte dat we het even niet meer wisten. Je achtergrond in de zorg en je kennis over verdriet die aanwezig is maakte dat je echt bij ons stond.

Je voegde in daar waar we je nodig waren en liet ons de keuzes nemen die wij als gezin belangrijk vonden in het afscheid nemen van Dick.

Dank Kirsten.

Petra

Dierbare herinnering

2 februari 2015

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Het was fijn om tijdens het intense en emotionele proces van afscheid nemen en de uitvaart regelen met Kirsten samen te werken. Met de juiste mix van persoonlijke betrokkenheid en professioneel goed regelen wat nodig is, heeft ze samen met ons voor een waardevol afscheid gezorgd. Ze voelde heel goed aan wat bij ons paste, sloot daar op aan en had een fijn oog voor details. Ze voelde als ‘een van ons’, omdat ze er was zonder opdringerig te zijn, omdat ze ruimte gaf om het op onze manier te doen, omdat formeel gedrag niet bij haar en bij ons past, omdat ze meelachte als wij lachten en stil was als wij huilden.

Kirsten maakt nu deel uit van een dierbare herinnering aan een prachtig afscheid. Dat gun ik anderen ook!

Hilde Bokkers

Fijn

20 december 2014

Kirsten heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn vader. Dit heeft ze op een erg prettige manier gedaan. Elke keer dat ze er was bleef de sfeer luchtig. Niet bedrukt. Mede dankzij haar konden we op een positieve manier aan het verdriet werken. De uitvaart was geheel naar wens. Een mooi en waardig afscheid waarbij alles naar tevredenheid verliep.

Bedankt Kirsten!

Stefan

Fam. Jong

12 december 2014

Kirsten Boerema hebben wij leren kennen na het overlijden van onze moeder.

Als uitvaartbegeleidster heeft zij alle zaken die zich bij zo’n gebeurtenis aandienen tot in de puntjes voor ons geregeld.

Buiten het efficiënt regelen van de zakelijke delen, waren wij vooral zeer content met Kirstens persoonlijke benadering.

Zij heeft het vermogen zich bijzonder goed in te leven en aan te passen in de gevoelswereld van de nabestaanden zonder je daarbij het gevoel te geven dat ze met haar werk bezig is. We voelden haar veel meer als iemand van de familie.

Daarnaast een onmisbare vraagbaak voor alle mogelijke problemen die in zo’n periode op je af komen.

Sterfgevallen van naasten zijn vroeg of laat voor bijna iedereen een onvermijdbare realiteit. Als het gebeurd dan mag je hopen dat je Kirsten in de buurt hebt!

Fam. Jong

R. Kolk

29 september 2014

Beste Kirsten, het was heel fijn hoe warm en persoonlijk je ons hebt begeleid rondom de uitvaart van mijn vader. Je nam alle tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en hielp ons onze ideeën te stroomlijnen. Ook het na-gesprek, een aantal weken na de uitvaart, was heel prettig. Kirsten, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

R. Kolk