Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Ervaringen en referentiesUitvaart Annemiek

Ontzettend bedankt voor de manier waarop je ons geholpen hebt. No-nonsens en zeer doortastend maar tegelijk met heel veel gevoel en passie voor je vak. We kijken terug op een uitvaart die niet beter had kunnen lopen dan deze met jouw hulp heeft gedaan. We hebben het erg fijn gevonden dat je ons veel uit handen hebt genomen.

Xander Sinnige

Bedankt!

In een moeilijke en drukke periode is het heel erg fijn om een rustpunt als Kirsten te hebben! Samen konden we alles regelen zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Bedankt voor alles!

Marja

Wat fijn dat wij Kirsten's naam doorgegeven kregen!

Bij het overlijden van mijn vader kregen wij de folder van Kirsten aangereikt. Wat zijn wij blij dat we Kirsten hebben gebeld (om 06.30 uur 's ochtends... sorry Kirsten)! Het voelde gelijk goed. Kirsten heeft alles perfect voor ons geregeld, precies zoals we wilden. Ze voelde ons heel goed aan, op de goede momenten een beetje humor (dat vonden wij heel fijn), perfecte en snelle communicatie en de uitvaart liep helemaal goed. Het helpt dat alles klopt in verdrietige omstandigheden.... Kortom, wij raden Kirsten van harte aan!

Ina Winter

Waardevol afscheid

Het verliezen van een dierbare is voor iedereen een moeizaam proces, maar een waardig afscheid helpt om dit verlies beter te accepteren en te verwerken. Zo ook bij het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Bij dit afscheid heeft Kirsten een belangrijke rol gespeeld. Zij was betrokken bij de voorbereiding, de verzorging na het overlijden, de uitvaart en zeker ook de nazorg. Op persoonlijke wijze heeft zij invulling gegeven aan de wensen die wij als familie hadden, aangevuld met waardevolle tips. Ook een woord van dank aan Juliette, de spreekster tijdens de uitvaart. Samen hebben jullie het afscheid voor ons respectvol ingevuld. Hoe groot het verlies en het verdriet ook is, dit afscheid zal altijd een waardevolle herinnering zijn. Kirsten, heel erg bedankt voor jouw inzet en aandacht!

fam. Sikkenga

Bedankt!

Je nam plaats bij ons aan tafel alsof je bij ons hoorde. Wat fijn en vertrouwd en deskundig heb je ons bijgestaan in die verdrietige tijd na het overlijden van Alex. Wij blijven achter met een dierbare herinnering aan een "prachtig" afscheid. Bedankt!

familie van der Laan

Complimenten!

Vanaf het moment dat mijn vrouw wist dat ze zou komen te overlijden wilde ze dat ik Kirsten zou bellen. We hebben haar ontmoet in onze winkel en het contact was meteen goed. Warm. Betrokken.

In de periode voor de uitvaart heeft ze mij bijgestaan en geholpen op een manier dat ik mij gedragen voelde. Ik had de regie, maar Kirsten hielp me om de boel op de rails te houden. Dankzij Kirsten hebben we er een waardevol afscheid van kunnen maken. "Focus, Marko" was haar uitspraak als ik weer dreigde te verzanden in details. Je doet dit liever niet en denkt er liever niet over na. Maar als je het dan toch doet is Kirsten degene die er voor zorgt dat het goed gaat!

Marko Sturing

Dicky Wanders

Het is nu ruim drie maanden geleden dat mijn partner Heinz is overleden.

Bij het eerste contact met Kirsten had ik al een goed gevoel.

Kirsten geeft je de ruimte om alles op eigen wijze te doen, maar als het nodig is is ze aanwezig om je te steunen en om advies te geven. Kirsten is in staat, ondanks het feit dat je in een paar dagen veel moet regelen, de rust te bewaren. Ik kan, mede dankzij de wijze waarop Kirsten de uitvaart van Heinz heeft begeleid, terugkijken op een goede periode wat zeker bijdraagt om het gemis een plaatsje te kunnen geven.

Dank je wel Kirsten

Dicky Wanders

Afscheid

Dank je wel Kirsten. Voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

De rust en de ruimte die je ons gaf hebben we als heel prettig ervaren.

En het lichtpuntje maakt heel persoonlijk ,wat goed dat je het zo afsluit.

Groetjes Tonny

Tonny Boerema-Hersevoort

Petra

Morgen is het 3 maanden geleden dat we afscheid namen van Dick. Het lijkt zo ver weg en toch te kort om overzicht te hebben in de pijn van verlies. Regelmatig het hebben van flasbacks, geur, kleur, gedachten. Ineens de woorden van jou weer horen Kirsten: Ik ben bij hem gebleven tot... Dank dank Kirsten. Je hebt ons in de dagen na het overlijden van Dick de ruimte gegeven waar we die nodig hadden en de ruimte genomen waar je merkte dat we het even niet meer wisten. Je achtergrond in de zorg en je kennis over verdriet die aanwezig is maakte dat je echt bij ons stond.

Je voegde in daar waar we je nodig waren en liet ons de keuzes nemen die wij als gezin belangrijk vonden in het afscheid nemen van Dick.

Dank Kirsten.

Petra

Dierbare herinnering

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Het was fijn om tijdens het intense en emotionele proces van afscheid nemen en de uitvaart regelen met Kirsten samen te werken. Met de juiste mix van persoonlijke betrokkenheid en professioneel goed regelen wat nodig is, heeft ze samen met ons voor een waardevol afscheid gezorgd. Ze voelde heel goed aan wat bij ons paste, sloot daar op aan en had een fijn oog voor details. Ze voelde als ‘een van ons’, omdat ze er was zonder opdringerig te zijn, omdat ze ruimte gaf om het op onze manier te doen, omdat formeel gedrag niet bij haar en bij ons past, omdat ze meelachte als wij lachten en stil was als wij huilden.

Kirsten maakt nu deel uit van een dierbare herinnering aan een prachtig afscheid. Dat gun ik anderen ook!

Hilde Bokkers

Fijn

Kirsten heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn vader. Dit heeft ze op een erg prettige manier gedaan. Elke keer dat ze er was bleef de sfeer luchtig. Niet bedrukt. Mede dankzij haar konden we op een positieve manier aan het verdriet werken. De uitvaart was geheel naar wens. Een mooi en waardig afscheid waarbij alles naar tevredenheid verliep.

Bedankt Kirsten!

Stefan

Fam. Jong

Kirsten Boerema hebben wij leren kennen na het overlijden van onze moeder.

Als uitvaartbegeleidster heeft zij alle zaken die zich bij zo’n gebeurtenis aandienen tot in de puntjes voor ons geregeld.

Buiten het efficiënt regelen van de zakelijke delen, waren wij vooral zeer content met Kirstens persoonlijke benadering.

Zij heeft het vermogen zich bijzonder goed in te leven en aan te passen in de gevoelswereld van de nabestaanden zonder je daarbij het gevoel te geven dat ze met haar werk bezig is. We voelden haar veel meer als iemand van de familie.

Daarnaast een onmisbare vraagbaak voor alle mogelijke problemen die in zo’n periode op je af komen.

Sterfgevallen van naasten zijn vroeg of laat voor bijna iedereen een onvermijdbare realiteit. Als het gebeurd dan mag je hopen dat je Kirsten in de buurt hebt!

Fam. Jong

R. Kolk

Beste Kirsten, het was heel fijn hoe warm en persoonlijk je ons hebt begeleid rondom de uitvaart van mijn vader. Je nam alle tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en hielp ons onze ideeën te stroomlijnen. Ook het na-gesprek, een aantal weken na de uitvaart, was heel prettig. Kirsten, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

R. Kolk