Uitvaart Beilen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Beilen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Beilen

Wanneer u net een dierbare heeft verloren of alvast uw eigen afscheid wilt regelen bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger. Mijn naam is Kirsten Boerema en ik ben werkzaam in Beilen en wijde omstreken. Ik begeleid u in de moeilijke tijden die u door maakt en regel samen met u een persoonlijke uitvaart voor uw dierbare. Uitvaart Beilen regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

Contact opnemen

Ik denk met u mee

en help u bij lastige keuzes

De dood is misschien niet het meest plezierige onderwerp om over te praten. Toch is het goed om er eens met mensen in uw omgeving over van gedachten te wisselen. Hoe naar het ook is, het moment gaat een keer komen, en dan is het goed dat uw omgeving weet hoe u uw uitvaart in gedachten heeft. Wilt u een begrafenis? Of juist een crematie? Wilt u een uitvaart in een kerk? Of misschien thuis in Beilen? U kunt uw uitvaart helemaal zelf bepalen zodat het persoonlijk en herkenbaar is voor uw nabestaanden.

Uw eigen uitvaart in Beilen alvast regelen

Als uitvaartbegeleidster denk ik met u mee, help ik u bij lastige keuzes en laat ik u zien wat mogelijkheden zijn. U deelt uw wensen met mij en ze kunnen in een wensenboekje worden vastgelegd voor uw nabestaanden.

Download het wensenboekje
Uitvaart Beilen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Contact opnemen?

U mag vrijblijvend contact met mij opnemen. Dat kan via onderstaande contactformulier in te vullen of door mij te bellen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299