Uitvaart regelen? Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Uitvaart regelen

Wanneer u een dierbare verliest of u uw eigen uitvaart graag van tevoren wilt regelen, is het wel zo prettig om een goede uitvaart begeleider te hebben. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleider uit Westerbork. Ik begeleid mensen bij het regelen van een persoonlijke en herkenbare uitvaart. Dit doe ik in heel Noord-Nederland.

uitvaart regelen

Uw eigen uitvaart van tevoren regelen

De dood: het is niet het leukste onderwerp om met anderen over te praten. Toch is het wel belangrijk om dit te doen. Zo kunt u aan uw familie en andere mensen in uw omgeving kenbaar maken hoe u uw eigen uitvaart voor u ziet. En wat hierbij uw wensen zijn.

Wat heeft uw voorkeur? Zou u bijvoorbeeld gecremeerd willen worden? Of wordt u toch liever begraven? Wilt u graag dat uw uitvaart bij u thuis wordt gehouden? Of wilt u uw uitvaart graag laten plaatsvinden in een kerk? Door hierover op tijd na te denken en de wensen vast te leggen, bijvoorbeeld door het invullen van een wensenboekje, maakt u uw begrafenis persoonlijk en herkenbaar maken voor uw nabestaanden. Ik kan u hierbij ondersteunen en voorzien van advies. Natuurlijk mag u met mij contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis.

 

Uitvaart regelen na het overlijden van een dierbare

Wanneer u net iemand uit uw omgeving heeft verloren, bent u waarschijnlijk opzoek naar iemand die ondersteuning kan bieden en u kan helpen bij het regelen van de uitvaart. Hiervoor is het eerst belangrijk dat u het overlijden meldt bij mij. Hiervoor ben ik 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 06 215 176 60. 

Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, nemen we de tijd om de uitvaart samen te regelen. Dit doen we in alle rust, zodat we samen een mooie uitvaart kunnen regelen voor uw dierbare. Een uitvaart waar u later met een prettig gevoel op kunt terug kijken. Ook de financiële mogelijkheden en de eventueel vastgelegde wensen en persoonlijke voorkeuren van uw dierbare spreken we samen door. Zo werken we stap voor stap toe naar een waardig afscheid voor uw dierbare.

Op deze website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik kan beteken voor u. Mocht u vragen hebben of mijn hulp nodig hebben dan mag u altijd contact met mij opnemen

Wat kunt u van mij verwachten?

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60

  • Persoonlijke begeleiding richting een uitvaart

  • Ongeacht waar u verzekerd bent

  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht

  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid

  • Ik verzorg uitvaarten in geheel Noord-Nederland