Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Uitvaartverzorging Drenthe: 24/7 voor u bereikbaar

Heeft u een dierbare verloren en bent u opzoek naar een goede uitvaartbegeleider? Of wilt u graag uw eigen uitvaartwensen vastleggen voor uw nabestaanden? Mijn naam is Kirsten Boerema en met mijn uitvaartonderneming Kirsten Boerema Uitvaartverzorging begeleid ik mensen bij het organiseren van een persoonlijke, herkenbaar en waardig laatste afscheid. Ik woon zelf in Beilen, Midden-Drenthe. Hierdoor ondersteun ik voornamelijk mensen in Drenthe. En door de centrale ligging van Beilen, ben ik in het geval van een overlijden snel ter plaatse om u te ondersteunen tijdens de lastige tijd die u tegemoet gaat. Persoonlijke en uitvaartverzorging Drenthe vindt u bij Kirsten Boerema Uitvaartverzorging.

Uitvaartverzorging Drenthe

Uitvaartverzorging Drenthe na het overlijden van een dierbare

Bent u zojuist iemand in uw omgeving verloren? En bent u nu opzoek naar iemand die u kan ondersteunen bij alles rond de uitvaart? Ik help u hier graag bij. Wanneer er net iemand uit uw omgeving is overleden, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij mij meldt. U kunt mij hiervoor 24/7 telefonisch bereiken op 06 215 176 60.

Nadat u het overlijden hebt gemeld bij mij, kom ik zo snel mogelijk bij u langs om samen de eerste dingen met u door te nemen. U hoeft in dit eerste gesprek niet alles direct te beslissen. We regelen eerst de dingen die op dat moment van belang zijn. Vervolgens zullen we stap voor stap en in uw eigen tempo toewerken naar een mooi en waardig afscheid voor uw dierbare waar u met een prettig gevoel op kunt terugkijken. De wensen van de overledene, maar ook zeker uw eigen wensen, zullen hierbij altijd centraal staan. Daarnaast spreken we samen van tevoren de financiële mogelijkheden door, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Op mijn website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig? Dan mag u altijd contact met mij opnemen.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

De dood: het is een onderwerp wat veel mensen eng vinden om over na te denken. Erover praten kan daarom erg lastig zijn, net als het nadenken over uw uitvaartwensen. Toch is de dood iets onvermijdelijks wat uiteindelijk ieder persoon zal meemaken. Omdat ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om over uw eigen uitvaart na te denken, heb ik een uitvaartwensen boekje ontwikkeld. In dit boekje loopt u stap voor stap door alle mogelijkheden heen.

Het invullen van het boekje kan erg fijn zijn om te doen. Voor uzelf, omdat u de zekerheid heeft dat uw nabestaanden niet voor verassingen komen te staan. Maar ook voor uw nabestaanden, omdat ze hierdoor bij uw overlijden altijd kunnen terugvallen op het wensenboekje. Wanneer u het prettig vindt om eens kennis met mij te maken of wanneer u graag wat hulp wil bij het vastleggen van uw uitvaartwensen, mag u altijd contact met mij opnemen. Ik kom graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60

  • Persoonlijke uitvaartverzorging in Drenthe richting een uitvaart

  • Ongeacht waar u verzekerd bent

  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht

  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid