Uitvaart Midden-Drenthe, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Midden-Drenthe, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Midden-Drenthe

Bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in Midden-Drenthe? Bijvoorbeeld omdat u net te maken heeft gehad met een overlijden of om bijvoorbeeld alvast uw eigen afscheid te regelen? Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster uit Westerbork en onder andere actief in Midden-Drenthe en omstreken. Samen regelen we een persoonlijke en herkenbare uitvaart voor u of uw dierbare. Uitvaart Midden-Drenthe regelen? Ik begeleid u graag tijdens deze lastige periode.

Contact opnemen

Praat u wel eens over uw uitvaart?

belangrijk om dit wel ter sprake te brengen

De dood is natuurlijk niet het leukste onderwerp om met elkaar over te praten. Toch is het erg belangrijk om dit wel ter sprake te brengen. Op deze manier kunt u aan uw familie of andere mensen in uw omgeving kenbaar maken hoe u uw uitvaart voor u ziet en wat daarbij uw wensen zijn.

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wilt u bijvoorbeeld een crematie? Of liever een begrafenis? Wilt u dat uw uitvaart bij u thuis wordt gehouden of toch liever in een kerk? Door hier op tijd over na te denken en uw wensen duidelijk vast te leggen, bijvoorbeeld in een wensenboekje, kunt u uw begrafenis of crematie persoonlijk en herkenbaar maken voor uw nabestaanden. Ik ben actief in Midden-Drenthe en omstreken om u daarbij te helpen, ondersteunen en van advies te voorzien.

Van te voren uw uitvaart regelen

Wanneer u behoefte heeft om alvast de wensen van uw uitvaart vast te leggen voor de toekomst, dan kan ik u daarbij ondersteunen. We bespreken rustig en uitgebreid de verschillende mogelijkheden en nemen uw voorkeuren door.

Download het wensenboekje
Uitvaart Midden-Drenthe, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Contact opnemen?

Dat doet u via onderstaande contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299