Uitvaart Smilde, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Smilde, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Smilde

Wanneer u alvast uw eigen afscheid wilt regelen of net een dierbare heeft verloren bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in de buurt van Smilde. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster in Westerbork en onder andere actief in uw gemeente. Samen regelen we een persoonlijke en herkenbare uitvaart in Smilde. Uitvaart Smilde regelen? Ik ondersteun u hier graag bij.

Contact opnemen

Een begrafenis of een crematie?

Ik help u graag

De dood is niet een onderwerp waar mensen graag over praten. Dat zal voor u waarschijnlijk niet anders zijn. Toch is het goed om het er eens met uw dierbaren of mensen in uw omgeving over te hebben. Want hoe vervelend ook, het moment gaat een keer komen. En dan is het fijn voor uw dierbaren dat ze weten hoe u uw uitvaart graag wilt hebben.

Wilt u een begrafenis of een crematie? Wilt u een plechtigheid in een kerk of een informele bijeenkomst thuis in Smilde? U kunt uw uitvaart helemaal inrichten naar uw wensen en voorkeuren. Zo maakt u het persoonlijk en herkenbaar voor uw nabestaanden.

Van te voren uw uitvaart regelen

Ik denk met u mee, ik deel mijn kennis met u en laat u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. U ontvangt een wensenboekje van mij waarin we uw wensen kunnen vastleggen voor uw nabestaanden.

Download het wensenboekje
Uitvaart Smilde, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Heeft u vragen?

Neem dan via onderstaande contactformulier contact met mij op. U kunt ook altijd bellen. Ik ben 24/7 bereikbaar.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299