uitvaart hoogeveen

Uitvaart Hoogeveen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Hoogeveen | Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster in hart en nieren. In de afgelopen jaren heb ik al dankbaar vele mooie uitvaarten mogen begeleiden. Ik woon in Westerbork, maar ik begeleid ook uitvaarten in Groningen en Overijssel. Het mooiste aan mijn werk als uitvaartbegeleidster? Dat iedere uitvaart anders is en dat maakt het nou juist zo bijzonder. Ik vertel u graag over wat ik voor u kan betekenen.

Kennismaking

Persoonlijke begeleiding

Laten we beginnen met een kennismaking, om te zien dat er een klik is. Als we besluiten met elkaar verder te gaan, dan zullen we veel met elkaar praten om te ontdekken welke ideeën u heeft over de uitvaart. Ook kunnen we samen kijken wat mijn rol zal zijn in de begeleiding. Als u het prettig vindt, kunt u mij bellen en dan kom ik eerst even bij u langs om kennis te maken. U kunt mij daarvoor bellen op 0621517660.

uitvaart hoogeveen

We nemen de tijd

Niet alles hoeft direct in het eerste gesprek vastgelegd te worden. We beginnen met wat de meeste prioriteit heeft. Samen nemen we door wat mogelijk is, zodat u kunt kiezen voor de uitvaart, de kaart en de tekst. Ook de kist kies je uit tijdens het eerste gesprek. In de daaropvolgende dagen kiezen we voor het vervoer, bloemen, invulling van de afscheidsplechtigheid en de muziek. Door u hierbij te ondersteunen, zorgen we samen voor een mooi afscheid.

Rouwkaart

Bestaande of zelf maken?

Het is allebei mogelijk. De keuze voor een rouwkaart is heel persoonlijk. Ik heb een map met allerlei kaarten, maar het is natuurlijk ook mooi om zelf een kaart te laten ontwikkelen.

uitvaart hoogeveen

De uitvaartkist

Er zijn meer kisten dan je voor mogelijk zou houden. Ze zijn er in verschillende vormen, houtsoorten en prijsklassen. Het is ook mogelijk om een lijkwade te kiezen, in combinatie met een draagplateau of een takkenbaar.

De uitvaart

Voor de uitvaart kiest u een locatie, ik kan u daarin begeleiden. Dat kan in Hoogeveen zijn, maar ook op iedere andere locatie. Waar u zich prettig bij voelt, of wat voor u bijzonder is. Tijdens de voorbereiding bespreken we welke liedjes er gespeeld zullen worden, wie er zal gaan spreken en of er nog speciale wensen zijn voor tijdens de plechtigheid. Ook op de dag zelf wordt u door mij begeleid en ondersteund.

Contact opnemen met Kirsten Boerema?

Vul dan onderstaande contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact met mij opnemen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299