Uitvaart Drenthe,  uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Drenthe, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Drenthe door Kirsten Boerema

Wanneer u net een dierbare heeft verloren bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in Drenthe. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster in Westerbork en actief in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Ik ondersteun u in een moeilijke tijd en regel samen met u een persoonlijke uitvaart. Ook wanneer u alvast uw eigen uitvaart wilt regelen kan ik u verder helpen. Uitvaart Drenthe regelen? Ik ondersteun u hier graag bij.

Contact opnemen

Leg uw wensen en ideeën vast

zodat uw uitvaart persoonlijk en herkenbaar wordt

Waarschijnlijk is uw eigen uitvaart niet een onderwerp waar u snel over in gesprek gaat met mensen in uw omgeving. Toch is het goed om het eens bespreekbaar te maken want het is goede een manier om duidelijk te maken wat uw gedachten bij u uw uitvaart zijn.

Het u een voorkeur voor een begrafenis of een crematie? Misschien komt u oorspronkelijk niet uit Drenthe en wilt u dat uw uitvaart ergens anders plaatsvindt? Heeft u graag een kerkdienst of heeft u een bijzondere plaats waar u de plechtigheid graag wilt laten houden?

U kunt uw wensen en ideeën vastleggen zodat uw uitvaart persoonlijk en herkenbaar voor uw nabestaanden wordt.

Zelf alvast uw uitvaart regelen

Wanneer u het belangrijk vindt dat uw uitvaart een persoonlijk afscheid wordt, kunt u met mij een afspraak maken zodat we uw wensen en ideeën kunnen bespreken. We nemen verschillende mogelijkheden door en bekijken de financiële ruimte. U kunt uw wensen uiteindelijk vastleggen in een wensenboekje zodat uw nabestaanden precies weten hoe u afscheid wilt nemen.

Download het wensenboekje
Uitvaart Drenthe,  uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met mij op. Dat kan via onderstaande contactformulier, of door mij te bellen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299