Uitvaart Dwingeloo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Dwingeloo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Dwingeloo

Bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in de buurt van Dwingeloo? Bijvoorbeeld omdat u net een dierbare heeft verloren of om alvast uw eigen afscheid te regelen? Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster uit Westerbork en onder andere actief in Dwingeloo. Samen regelen we een persoonlijke en herkenbare uitvaart in Dwingeloo. Uitvaart Dwingeloo regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

Contact opnemen

Praat u wel eens over uw uitvaart?

Ik help u graag

De dood is niet het leukste onderwerp om met elkaar over te praten. Toch is het goed om het wel eens ter sprake te brengen. Op deze manier kunt u aan uw dierbaren of mensen in uw omgeving kenbaar maken hoe u uw uitvaart graag wilt hebben.

Wilt u bijvoorbeeld een crematie? Of liever een begrafenis? Wilt u dat uw uitvaart bij u thuis in Dwingeloo wordt gehouden of liever in een kerk? Als u hier op tijd over nadenkt en uw wensen vastlegt, bijvoorbeeld in een wensenboekje, kunt u uw uitvaart persoonlijk en herkenbaar maken voor uw nabestaanden.

Van te voren uw uitvaart regelen

Wanneer u behoefte heeft om alvast uw uitvaart vast te leggen voor de toekomst, dan kan ik u daarbij helpen. We bespreken de verschillende mogelijkheden en nemen uw wensen en voorkeuren door.

Wensenboekje downloaden
Uitvaart Dwingeloo, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wilt u contact opnemen?

Gebruik dan onderstaande contactformulier. Liever even bellen? Dat kan ook, ik ben 24/7 bereikbaar.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299