Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Uitvaartverzorging Groningen: 24/7 voor u bereikbaar

Heeft u zojuist een dierbare verloren? Of wilt u graag uw eigen uitvaartwensen vastleggen? Waarschijnlijk bent u in allebei de gevallen opzoek naar een goede uitvaartverzorger in Groningen. Met mijn uitvaartonderneming Kirsten Boerema Uitvaartverzorging sta ik 7 dagen per week voor mensen in geheel Noord-Nederland klaar. In de emotionele tijden die u doormaakt wanneer u te maken krijgt met een overlijden, bied ik een luisterend oor, rust en warmte. Samen werken we toe naar een mooi en waardig afscheid. Persoonlijke uitvaartverzorging Groningen? Mijn naam is Kirsten Boerema en ik help u graag.

Uitvaartverzorging groningen

Uitvaartverzorging Groningen na het overlijden van een dierbare

Heeft u zojuist iemand in uw omgeving verloren? Dan is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk bij mij meldt. Hiervoor kunt u mij 24/7 telefonisch bereiken op 06 215 176 60.

Nadat u het overlijden hebt gemeld bij mij, kom ik zo snel mogelijk bij u langs. In het eerste gesprek wat we gaan hebben, maken we rustig kennis. We zullen elkaar de komende dagen namelijk veel zien. In het eerste gesprek nemen we vooral de dingen door die op dat moment belangrijk zijn, zoals de opbaring en de verzorging. Maar ook de financiële mogelijkheden neem ik met u door, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Er zullen veel lastige keuzes gemaakt worden bij het regelen van een uitvaart. Maar u hoeft deze keuzes niet allemaal in het eerste gesprek te nemen. Zowel uw eigen wensen, als de wensen van de overledene zullen altijd centraal staan en u krijgt de tijd om overal rustig over na te denken en alles te laten bezinken. Stap voor stap werken we samen toe naar een mooi en herkenbaar afscheid voor uw dierbare. Terwijl u alle tijd heeft om te rouwen, regel ik alles wat bij de uitvaart komt kijken. Zo wordt u tijdens deze lastige tijd niet belast met al het regelwerk.

Op mijn website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig? Dan mag u altijd contact met mij opnemen.

Uw uitvaartwensen vastleggen

De geboorte en de dood is het enige zekere in het leven. Maar ondanks dat iedereen hier ooit mee te maken zal krijgen, blijft het een erg gevoelig onderwerp om over te praten of te denken. Toch kan het vastleggen van uw uitvaartwensen u veel rust geven. Zo weet u namelijk zeker dat uw dierbaren niet voor lastige keuzes komen te staan waar ze nog niet eerder over na hebben hoeven denken, mocht het ooit zover zijn. Er is zo altijd iets waar uw nabestaanden op terug kunnen vallen. Ook kan het u helpen om uw eigen gedachten op een rijtje te zetten.

Om het vastleggen van uw uitvaartwensen eenvoudiger te maken, heb ik een wensenboekje ontwikkeld. Wanneer u door dit wensenboekje loopt, loopt u stap voor stap door alle wensen voor uw eigen uitvaart. Vindt u het lastig om na te denken over uw eigen uitvaart? Of zou u het prettig vinden om eens kennis met mij te maken? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u telefonisch contact met mij opnemen, maar een mailtje mag natuurlijk ook.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60

  • Persoonlijke uitvaartverzorging Groningen richting een uitvaart

  • Ongeacht waar u verzekerd bent

  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht

  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid