Uitvaartverzorging Groningen: 24/7 voor u bereikbaar

Uitvaartverzorging Groningen: 24/7 voor u bereikbaar

Heeft u zojuist een dierbare verloren? Of wilt u graag uw eigen uitvaartwensen vastleggen? Waarschijnlijk bent u in allebei de gevallen opzoek naar een goede uitvaartverzorger in Groningen. Met mijn uitvaartonderneming Kirsten Boerema Uitvaartverzorging sta ik 7 dagen per week voor mensen in geheel Noord-Nederland klaar. In de emotionele tijden die u doormaakt wanneer u te maken krijgt met een overlijden, bied ik een luisterend oor, rust en warmte. Samen werken we toe naar een mooi en waardig afscheid. Persoonlijke uitvaartverzorging Groningen? Mijn naam is Kirsten Boerema en ik help u graag.

Contact opnemen

Veel lastige keuzes

bij het regelen van een uitvaart

Heeft u zojuist iemand in uw omgeving verloren? Dan is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk bij mij meldt. Hiervoor kunt u mij 24/7 telefonisch bereiken op 06 215 176 60.

Nadat u het overlijden hebt gemeld bij mij, kom ik zo snel mogelijk bij u langs. In het eerste gesprek wat we gaan hebben, maken we rustig kennis. We zullen elkaar de komende dagen namelijk veel zien. In het eerste gesprek nemen we vooral de dingen door die op dat moment belangrijk zijn, zoals de opbaring en de verzorging. Maar ook de financiële mogelijkheden neem ik met u door, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Er zullen veel lastige keuzes gemaakt worden bij het regelen van een uitvaart. Maar u hoeft deze keuzes niet allemaal in het eerste gesprek te nemen. Zowel uw eigen wensen, als de wensen van de overledene zullen altijd centraal staan en u krijgt de tijd om overal rustig over na te denken en alles te laten bezinken. Stap voor stap werken we samen toe naar een mooi en herkenbaar afscheid voor uw dierbare. Terwijl u alle tijd heeft om te rouwen, regel ik alles wat bij de uitvaart komt kijken. Zo wordt u tijdens deze lastige tijd niet belast met al het regelwerk.

Op mijn website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig?

Neem contact met mij op
Uitvaartverzorging Groningen: 24/7 voor u bereikbaar

Contact opnemen?

Vul dan onderstaande contactformulier in. U kunt mij ook 24/7 telefonisch bereiken.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299