Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Uitvaart Assen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Assen

Wanneer u net een dierbare heeft verloren of alvast uw eigen afscheid wilt regelen bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in de buurt van Assen. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster uit Westerbork en onder andere actief in de gemeente Assen. Samen met u regel ik een persoonlijke en herkenbare uitvaart. Uitvaart Assen of omgeving Assen regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

uitvaart Assen

Is uw uitvaart een gespreksonderwerp?

De dood is misschien niet het meest plezierige onderwerp om over te praten. Toch is het goed om er eens met mensen in uw omgeving over van gedachten te wisselen. Hoe naar het ook is, het moment gaat een keer komen, en dan is het goed dat uw omgeving weet hoe u uw uitvaart in gedachten heeft. Wilt u een begrafenis? Of juist een crematie? Wilt u een uitvaart in een kerk? Of misschien thuis in Assen? U kunt uw uitvaart helemaal zelf bepalen zodat het persoonlijk en herkenbaar is voor uw nabestaanden.

Uw eigen uitvaart alvast regelen

Als uitvaartbegeleidster denk ik met u mee, help ik u bij lastige keuzes en laat ik u zien wat mogelijkheden zijn. U deelt uw wensen met mij en ze kunnen in een wensenboekje worden vastgelegd voor uw nabestaanden.

De uitvaart van een dierbare regelen na een overlijden

Is net een dierbare overleden? Waarschijnlijk heeft u nu behoefte aan steun en hulp bij het regelen van de uitvaart. U kunt het overlijden 24 uur per dag telefonisch bij mij melden op 06 215 176 60. Vervolgens gaan we in alle rust bespreken hoe de uitvaart er uit kan komen te zien. Juist op deze momenten is het belangrijk om geen overhaaste beslissingen te nemen. We hebben voldoende tijd om de wensen en de financiële mogelijkheden door te nemen. Zo zorgen we samen stap voor stap voor een persoonlijke uitvaart waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Op deze website vindt u meer informatie over mij en hoe ik u kan ondersteunen. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking bij u thuis in Assen.

Dit kunt u van mij verwachten

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60
  • Persoonlijke begeleiding richting een uitvaart
  • Ongeacht waar u verzekerd bent
  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht
  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid
  • Actief in het verzorgen uitvaart Assen en omgeving