Uitvaart Assen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Assen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Assen

Wanneer u net een dierbare heeft verloren of alvast uw eigen afscheid wilt regelen bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in de buurt van Assen. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster uit Westerbork en onder andere actief in de gemeente Assen. Samen met u regel ik een persoonlijke en herkenbare uitvaart. Uitvaart Assen of omgeving Assen regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

Contact opnemen

Is uw uitvaart een gespreksonderwerp?

Ik help u graag

De dood is misschien niet het meest plezierige onderwerp om over te praten. Toch is het goed om er eens met mensen in uw omgeving over van gedachten te wisselen. Hoe naar het ook is, het moment gaat een keer komen, en dan is het goed dat uw omgeving weet hoe u uw uitvaart in gedachten heeft. Wilt u een begrafenis? Of juist een crematie? Wilt u een uitvaart in een kerk? Of misschien thuis in Assen? U kunt uw uitvaart helemaal zelf bepalen zodat het persoonlijk en herkenbaar is voor uw nabestaanden.

Uw eigen uitvaart alvast regelen

Als uitvaartbegeleidster denk ik met u mee, help ik u bij lastige keuzes en laat ik u zien wat mogelijkheden zijn. U deelt uw wensen met mij en ze kunnen in een wensenboekje worden vastgelegd voor uw nabestaanden.

Download het wensenboekje
Uitvaart Assen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Contact opnemen?

Neem dan contact met mij op via onderstaande contactformulier.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299