Uitvaart Westerbork, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Westerbork, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wanneer u net een dierbare heeft verloren of alvast uw eigen afscheid wilt regelen bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorger in de buurt van Westerbork. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster in Westerbork en onder andere actief in de gemeente Westerbork. Samen met u regel ik een persoonlijke en herkenbare uitvaart. Uitvaart Westerbork regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

Contact opnemen

Hoe naar het ook is,

het moment gaat een keer komen

De dood is misschien niet het meest plezierige onderwerp om over te praten. Toch is het goed om er eens met mensen in uw omgeving over van gedachten te wisselen. Hoe naar het ook is, het moment gaat een keer komen, en dan is het goed dat uw omgeving weet hoe u uw uitvaart in gedachten heeft. Wilt u een begrafenis? Of juist een crematie? Wilt u een uitvaart in een kerk? Of misschien thuis in Westerbork? U kunt uw uitvaart helemaal zelf bepalen zodat het persoonlijk en herkenbaar is voor uw nabestaanden.

Uw eigen uitvaart alvast regelen

Als uitvaartbegeleidster denk ik met u mee, help ik u bij lastige keuzes en laat ik u zien wat mogelijkheden zijn. U deelt uw wensen met mij en ze kunnen in een wensenboekje worden vastgelegd voor uw nabestaanden.

Download het wensenboekje
Uitvaart Westerbork, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op. Gebruik daarvoor onderstaande formulier. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met mij opnemen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299