Uitvaart Borger, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Borger, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Borger

Uitvaart Borger | Woont u in Borger of omgeving en zoekt u een uitvaartverzorger om alvast uw uitvaart te regelen of omdat u net een dierbare heeft verloren? Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster en onder andere actief in Borger. Samen met u regelen we een uitvaart die past bij uw wensen of de voorkeuren van uw overleden dierbare. Ik help u hier graag bij. Ik heb al vele mooie en bijzondere uitvaarten mogen begeleiden en iedere keer is het weer een eer. Bent u op zoek naar begeleiding bij het regelen van een uitvaart? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact opnemen

Heeft u een vraag?

Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Dat kan middels een telefoontje, maar u mag ook onderstaande formulier invullen.

Een dienst in een kerk in Borger

of liever een informele uitvaart bij u thuis?

Het is best lastig om over uw eigen dood te praten. Het is waarschijnlijk niet iets waar u graag bij stilstaat. Toch is het goed om het eens bespreekbaar te maken bij dierbaren of mensen in uw omgeving. Het is een manier om duidelijk te maken hoe u uw uitvaart graag geregeld wilt hebben.

Wilt u bijvoorbeeld een crematie of een begrafenis? Wilt u een dienst in een kerk in Borger of liever een informele uitvaart bij u thuis? Dit soort ideeën kunnen vastgelegd worden, bijvoorbeeld in een wensenboekje. Zo kunnen uw nabestaanden een persoonlijk afscheid voor u regelen.

Zelf alvast uw uitvaart regelen

Wanneer u alvast voor de toekomst uw uitvaart wilt organiseren kan ik u ondersteunen. We nemen samen de verschillende mogelijkheden door, we kijken naar de financiële ruimte en bespreken uw persoonlijke wensen.

Download het wensenboekje
Uitvaart Borger, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Ieder afscheid is uniek.

10 jarig bestaan

lees meer

De cirkel is rond

lees meer