Uitvaart Borger, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Borger, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Borger

Woont u in de buurt van Borger en zoekt u een goede uitvaartverzorger om alvast uw uitvaart te regelen of omdat u net een dierbare heeft verloren? Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleidster uit Westerbork en onder andere actief in Borger. Samen met u regel ik een uitvaart die past bij uw wensen of de voorkeuren van uw overleden dierbare. Uitvaart Borger regelen? Ik help u hier graag bij.

Een dienst in een kerk in Borger

of liever een informele uitvaart bij u thuis?

Het is best lastig om over uw eigen dood te praten. Het is waarschijnlijk niet iets waar u graag bij stilstaat. Toch is het goed om het eens bespreekbaar te maken bij dierbaren of mensen in uw omgeving. Het is een manier om duidelijk te maken hoe u uw uitvaart graag geregeld wilt hebben.

Wilt u bijvoorbeeld een crematie of een begrafenis? Wilt u een dienst in een kerk in Borger of liever een informele uitvaart bij u thuis? Dit soort ideeën kunnen vastgelegd worden, bijvoorbeeld in een wensenboekje. Zo kunnen uw nabestaanden een persoonlijk afscheid voor u regelen.

Zelf alvast uw uitvaart regelen

Wanneer u alvast voor de toekomst uw uitvaart wilt organiseren kan ik u ondersteunen. We nemen samen de verschillende mogelijkheden door, we kijken naar de financiële ruimte en bespreken uw persoonlijke wensen.

Download het wensenboekje
Uitvaart Borger, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema
100%
min
127%