Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Uitvaartverzorging Appelscha: 24/7 voor u bereikbaar

Wanneer u zojuist een dierbare heeft verloren of wanneer u uw uitvaartwensen graag wilt vastleggen, bent u waarschijnlijk opzoek naar een goede uitvaartverzorger in Drenthe. Mijn naam is Kirsten Boerema en met mijn uitvaartonderneming help ik mensen met het verzorgen van een herkenbaar, persoonlijk en waardig laatste afscheid. Met mijn uitvaartonderneming ondersteun ik mensen verspreid over heel Noord-Nederland. Persoonlijke uitvaartverzorging Appelscha? Ik ondersteun u graag tijdens de lastige tijd die u tegemoet gaat.

Kirsten

Uitvaartverzorging Appelscha na het overlijden van een dierbare

Wanneer u zojuist iemand in uw omgeving heeft verloren, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij mij meldt. U kunt mij hiervoor 24/7 telefonisch bereiken op 06 215 176 60.

Wanneer u het overlijden bij mij hebt gemeld, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen om in een eerste gesprek de belangrijkste zaken met u door te nemen. In dit gesprek hoeft u niet gelijk alles te beslissen. Hier nemen we rustig de tijd voor, zodat u alle tijd heeft om alles even te laten bezinken. Stap voor stap lopen we door de uitvaart heen en zo zorgen we ervoor dat het een mooi, herkenbaar en waardig afscheid wordt voor uw dierbare. Hierbij zullen de wensen van de overleden en ook zeker uw eigen wensen altijd centraal staan. Daarnaast begrijp ik dat u zich in deze lastige tijd helemaal niet bezig wilt houden met het financiële plaatje van een uitvaart. Maar om ervoor te zorgen dat u na de uitvaart niet voor verassingen komt te staan, neem ik in het eerste gesprek ook de financiële mogelijkheden met u door.

Op mijn website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig? Dan mag u altijd contact met mij opnemen.

Uw uitvaartwensen vastleggen

De dood is voor veel mensen een gevoelig onderwerp. Het kan erg lastig zijn om erover na te denken of zelfs te praten. Maar het nadenken en vastleggen van uw uitvaartwensen kan u en uw nabestaanden veel rust geven. Uzelf, omdat u weet dat uw uitvaartwensen zijn vastgelegd en uw nabestaanden zo niet voor lastige keuzes komen te staan. En voor uw nabestaanden ook, omdat zij met het vastleggen van uw uitvaartwensen altijd iets hebben om op terug te vallen wanneer het moment daar is.

Om het vastleggen van uw uitvaartwensen makkelijker te maken, heb ik een wensenboekje ontworpen. Met dit wensenboekje loopt u stap voor stap door alle mogelijkheden voor uw uitvaart heen. Wanneer u het prettig vindt om eens kennis met mij te maken of wanneer u graag wat hulp wil bij het vastleggen van uw uitvaartwensen, mag u altijd contact met mij opnemen. Ik kom graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60

  • Persoonlijke uitvaartverzorging Appelscha richting een uitvaart

  • Ongeacht waar u verzekerd bent

  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht

  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid