Uitvaartverzorging Appelscha: 24/7 voor u bereikbaar

Uitvaartverzorging Appelscha: 24/7 voor u bereikbaar

Wanneer u zojuist een dierbare heeft verloren of wanneer u uw uitvaartwensen graag wilt vastleggen, bent u waarschijnlijk opzoek naar een goede uitvaartverzorger in Drenthe. Mijn naam is Kirsten Boerema en met mijn uitvaartonderneming help ik mensen met het verzorgen van een herkenbaar, persoonlijk en waardig laatste afscheid. Met mijn uitvaartonderneming ondersteun ik mensen verspreid over heel Noord-Nederland. Persoonlijke uitvaartverzorging Appelscha? Ik ondersteun u graag tijdens de lastige tijd die u tegemoet gaat.

Contact opnemen

Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig?

ik ben er voor u!

Wanneer u zojuist iemand in uw omgeving heeft verloren, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij mij meldt. U kunt mij hiervoor 24/7 telefonisch bereiken op 06 215 176 60.

Wanneer u het overlijden bij mij hebt gemeld, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen om in een eerste gesprek de belangrijkste zaken met u door te nemen. In dit gesprek hoeft u niet gelijk alles te beslissen. Hier nemen we rustig de tijd voor, zodat u alle tijd heeft om alles even te laten bezinken. Stap voor stap lopen we door de uitvaart heen en zo zorgen we ervoor dat het een mooi, herkenbaar en waardig afscheid wordt voor uw dierbare. Hierbij zullen de wensen van de overleden en ook zeker uw eigen wensen altijd centraal staan. Daarnaast begrijp ik dat u zich in deze lastige tijd helemaal niet bezig wilt houden met het financiële plaatje van een uitvaart. Maar om ervoor te zorgen dat u na de uitvaart niet voor verassingen komt te staan, neem ik in het eerste gesprek ook de financiële mogelijkheden met u door.

Op mijn website vindt u informatie over wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig? Dan mag u altijd contact met mij opnemen.

Neem contact met mij op
Uitvaartverzorging Appelscha: 24/7 voor u bereikbaar

Contact opnemen?

Dat kan door onderstaande contactformulier in te vullen.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299