Bij een overlijden belt u 24/7: 0593 370299 24/7 bij overlijden
Kirsten Boerema Uitvaartverzorging
 

Uitvaart Groningen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, wilt u natuurlijk dat het laatste afscheid goed geregeld wordt. Een goede uitvaartbegeleider kan hierin het verschil maken. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleider in onder andere Groningen. Met mijn uitvaartonderneming help ik nabestaanden bij het realiseren van een mooi en persoonlijk laatste afscheid. Uitvaart Groningen regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

uitvaart Groningen

Is uw uitvaart een gespreksonderwerp?

De dood is voor veel mensen een lastig onderwerp om over na te denken of zelfs over te praten. Toch kan het heel fijn zijn om het wel te doen. Want hoe naar het ook is, de dood krijgen we uiteindelijk allemaal mee te maken. En als het dan zover is, wilt u dan bijvoorbeeld een begrafenis? Of juist een crematie? En wilt u uw uitvaart in een kerk laten plaatsvinden? Of juist ergens anders? Het vastleggen of bespreken van uw uitvaartwensen kan u veel rust geven, wetende dat uw nabestaanden niet voor lastige keuzes komen te staan waar zij nog niet eerder over hebben nagedacht.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Als uitvaartbegeleidster denk ik graag met u mee. Ik begeleid u bij het maken van lastige keuzes en laat u graag zien wat voor mogelijkheden er voor uw uitvaart zijn. Om uw uitvaartwensen vast te leggen, kunt u gebruik maken van mijn wensenboekje. Dit wensenboekje heb ik ontwikkeld om uw uitvaartwensen vast te leggen voor uw nabestaanden. Wilt u graag wat hulp bij het invullen van het wensenboekje? Of zou u graag eens kennis met mij willen maken? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik help u graag.

De uitvaart van een dierbare regelen na een overlijden

Is een dierbare van u zojuist overleden? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan steun en begeleiding bij het regelen van het laatste afscheid. U kunt daarom het overlijden 24 uur per dag en 7 dagen per week bij mij melden op 06 215 176 60. Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, kom ik zo snel mogelijk naar u toe. Samen bespreken we de wensen van de overledene, maar uiteraard ook uw eigen wensen. Zo werken we stap voor stap naar een mooi en persoonlijk afscheid voor uw dierbare. In het eerste gesprek nemen we ook de financiële mogelijkheden met u door, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Op deze website vindt u meer informatie over mij en hoe ik u kan ondersteunen. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking bij u thuis in Groningen.

Dit kunt u van mij verwachten

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 215 176 60
  • Persoonlijke begeleiding richting een uitvaart
  • Ongeacht waar u verzekerd bent
  • In een turbulente periode zorg ik voor rust en overzicht
  • Samen zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid
  • Actief in het verzorgen uitvaart Groningen en omgeving