Uitvaart Groningen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Uitvaart Groningen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, wilt u natuurlijk dat het laatste afscheid goed geregeld wordt. Een goede uitvaartbegeleider kan hierin het verschil maken. Ik ben Kirsten Boerema, uitvaartbegeleider in onder andere Groningen. Met mijn uitvaartonderneming help ik nabestaanden bij het realiseren van een mooi en persoonlijk laatste afscheid. Uitvaart Groningen regelen? Ik begeleid u hier graag bij.

Contact opnemen

En als het dan zover is,

wilt u dan bijvoorbeeld een begrafenis?

De dood is voor veel mensen een lastig onderwerp om over na te denken of zelfs over te praten. Toch kan het heel fijn zijn om het wel te doen. Want hoe naar het ook is, de dood krijgen we uiteindelijk allemaal mee te maken. En als het dan zover is, wilt u dan bijvoorbeeld een begrafenis? Of juist een crematie? En wilt u uw uitvaart in een kerk laten plaatsvinden? Of juist ergens anders? Het vastleggen of bespreken van uw uitvaartwensen kan u veel rust geven, wetende dat uw nabestaanden niet voor lastige keuzes komen te staan waar zij nog niet eerder over hebben nagedacht.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Als uitvaartbegeleidster denk ik graag met u mee. Ik begeleid u bij het maken van lastige keuzes en laat u graag zien wat voor mogelijkheden er voor uw uitvaart zijn. Om uw uitvaartwensen vast te leggen, kunt u gebruik maken van mijn wensenboekje. Dit wensenboekje heb ik ontwikkeld om uw uitvaartwensen vast te leggen voor uw nabestaanden. Wilt u graag wat hulp bij het invullen van het wensenboekje? Of zou u graag eens kennis met mij willen maken? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik help u graag.

Download het wensenboekje
Uitvaart Groningen, uitvaartbegeleiding door Kirsten Boerema

Contact opnemen?

Dat kan door onderstaande contactformulier in te vullen. U kunt mij ook bellen, ik ben 24/7 bereikbaar.

  • Hoofdstraat 21A
    9431 AB Westerbork
  • 0593 370299