Uitvaartverzorging Roden: 24/7 voor u bereikbaar

Wanneer u een dierbare verloren heeft of als u uw wensen voor uw eigen uitvaart wilt vastleggen, dan kunt u bij mijn uitvaartonderneming Kirsten Boerema Uitvaartverzorging terecht. 7 dagen per week ben ik bereikbaar voor mensen in het hele noorden van Nederland. In de moeilijke periode die u doorgaat, bied ik u een luisterend oor, rust en warmte. Ik help u om een mooi en waardig afscheid te realiseren, want dat verdient iedereen. Persoonlijke uitvaartverzorging Roden? Mijn naam is Kirsten Boerema en ik bied u graag een helpende hand.

Uitvaartverzorging groningen

Uitvaartverzorging Roden wanneer een dierbare komt te overlijden

Wanneer er iemand in uw naaste kring komt te overlijden, dan is het belangrijk dat dit overlijden zo snel mogelijk gemeld wordt. Hiervoor kunt u mij 24 uur per dag telefonisch bereiken op 0621517660.

Nadat u de melding bij mij heeft gemaakt, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen. Tijdens het eerste gesprek wat we gaan hebben zullen we rustig kennismaken, we zullen elkaar de aankomende dagen namelijk veel gaan zien. In het eerste gesprek nemen we voornamelijk dingen door die op dat moment het belangrijkst zijn, zoals de opbaring en de verzorging van de overledene. Ook de financiële mogelijkheden nemen we door, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Er zijn veel moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het regelen van een uitvaart, maar u hoeft deze keuzes niet direct in het eerste gesprek te nemen. Uw wensen en de wensen van uw dierbare staan tijdens dit gesprek centraal en u krijgt de tijd om alles even te laten bezinken en er rustig over na te denken. Stapsgewijs werken we samen aan een passend en persoonlijk afscheid voor uw dierbare. Terwijl u alle tijd heeft om te rouwen, zal ik alles regelen wat bij de uitvaart komt kijken. Op deze manier wordt u tijdens deze lastige periode niet belast met al het regelwerk.

Op mijn website kunt u lezen wie ik ben en hoe ik u kan helpen. Heeft u vragen of mijn hulp nodig? Dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

De wensen voor uw uitvaart vastleggen

Het enige wat zeker is in het leven, is dat we geboren worden en zullen sterven. Ondanks het feit dat iedereen hier ooit mee te maken zal krijgen, blijft het een lastig onderwerp om over te praten of bij stil te staan. Het vastleggen van de wensen voor uw uitvaart kan u wel veel rust geven. Op deze manier weet u namelijk dat de nabestaanden niet voor moeilijke keuzes komen te staan waar ze nog niet over nagedacht hadden, wanneer het zover is. Zo zal er ook altijd iets zijn waar uw nabestaanden op terug kunnen vallen. Het kan u daarnaast goed helpen om uw eigen gedachten over dit onderwerp in kaart te brengen.

Voor het vastleggen van uw wensen omtrent u eigen uitvaart, heb ik een speciaal wensenboekje ontwikkeld. Als u door dit wensenboekje bladert, loopt u stap voor stap door uw eigen uitvaart heen. Vindt u het moeilijk om na te denken over uw eigen uitvaart? Of vindt u het fijn om eens kennis te maken? Ik kom graag bij u lang voor een vrijblijvende kennismaking. Hiervoor kunt u mij bellen maar u mag uiteraard ook een mailtje sturen.

Wat kan ik voor u doen?

  • 24 uur per dag ben ik bereikbaar op 06 215 176 60

  • Persoonlijke uitvaartverzorging Roden richting een uitvaart

  • Het maakt niet uit waar u verzekerd bent

  • In een moeilijke en hectische periode zorg ik voor rust en overzicht

  • We zorgen samen voor een warm en persoonlijk afscheid