Jubileum: 10 jarig bestaan

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging bestaat 10 jaar.

10 jaar heb ik met liefde en passie families begeleid bij de uitvaart hun dierbare. En ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

10 jaar geleden de grote stap genomen om te stoppen met mijn baan als wijkverpleegkundige en als zelfstandig uitvaartondernemer verder te gaan. Wat was het spannend in het begin. Want je naam bekend laten worden, daar gaat tijd overheen. Maar wat fijn dat er in mijn begin periode, maar ook nu nog steeds, mensen zijn geweest die mij het vertrouwen gaven om de uitvaart van hun man, vrouw, vader, moeder, opa, oma of kindje te begeleiden.

En in de loop van de jaren heb ik zoveel lieve mensen mogen ondersteunen. Wat fijn om te merken dat mijn manier van werken, het persoonlijke, het meedenken en het zijn wie ik ben, wordt gewaardeerd door de mensen. Het was ooit mijn idee dat ik op deze manier wilde gaan werken toen ik met de opleiding tot uitvaartbegeleider begon. En nog steeds ben ik zo blij met de keuze die ik destijds gemaakt heb, mijn eigen uitvaartonderneming en werken zoals ik denk dat het goed is en vooral dicht bij mezelf blijven.

En hoe nu verder? Na 10 jaar is mijn bedrijf zo gegroeid dat ik sinds dit jaar met meerdere freelancers ben gaan werken. Lieve vrouwen met een hart van goud en hart voor het werk. Vrouwen die ik voor 100% vertrouw als ik er een keer niet kan zijn.

Ik ga door met dit werk waar mijn hart ligt en zolang ik vanuit mijn hart kan blijven werken blijf ik dit doen.

Jubileum: 10 jarig bestaan